bg-pagehero-55.jpg

Juridisch

Voor een ieder die werkzaam is of wilt zijn in de juridische praktijk bieden wij deze boeiende cursussen aan. Uniek aan onze juridische cursussen is de wijze waarop u actuele juridische kennis plaatst in uw dagelijkse praktijk. Wij werken uitsluitend met ervaren docenten die professionals zijn in het juridisch werkveld.

HBO Legal Assistant

Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikkelen binnen het juridisch vakgebied. De cursus is geschikt voor mensen die al als assistent werkzaam zijn in een juridische praktijk en voor mensen die dat ambiëren.

Lees meer...

HBO Trust Officer

De cursus is bestemd voor iedereen die wil werken of werkzaam is bij een trustkantoor als Trust Officer. Ook als u werkzaam bent bij een bank of een verzekeringsmaatschappij is deze cursus een aanrader.

Na de cursus bent u niet alleen goed opgeleid als Trust Officer, maar bent u ook thuis in de juridische en fiscale wereld. Met die kennis en vaardigheden kunt u aan de slag als Trust Officer, Compliance Officer of Account Manager bij een trustkantoor, bank of verzekeringsmaatschappij.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Legal Assistant

woensdag | 03 november 2021 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

HBO Trust Officer

Zelfstudie

Andere cursussen

    string(9) "Juridisch"
  • HBO Legal Assistant

    Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikkelen binn... Lees meer...  
  • HBO Trust Officer

    De cursus is bestemd voor iedereen die wil werken of werkzaam is bij een trustkantoor als Trust Offi... Lees meer...  

Onze Partners